Beoordelingen van Restaurant De Chinese Muur Warnsveld

Recente recensies van Restaurant De Chinese Muur Warnsveld

5 sterren na 62 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Wij vonden de Babi pangang erg waterig en heel flauw, we zijn anders gewend bij jullie. We hadden extra kroepoek er bij besteld die zat er helaas niet bij . Hopen een volgende keer op beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle service na online bestelling. Was lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het smaakte voortreffelijk!! Echter hebben we niet de volledige bestelling gekregen, de kroepoek is niet meegegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bijna alles was weer heerlijk alleen was de loempia ongelofelijk vet. Er lag echt een hele bodem vol olie in de doos en dit zijn we absoluut net gewend van jullie. Volgende keer beter hoop ik

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd constante goede kwaliteit en vriendelijk personeel! Een aanrader!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten!

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel, goede veiligheidsmaatregelen bij afhalen, vriendelijk, ruim voldoende hoeveelheid en goed van smaak

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld en betaald. Eten stond al klaar. Super makkelijk en vlotte service. Ga zeker weten vaker online bestellen! Eten zelf is goed, maar dat wist ik al

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had gebakken banaan besteld maar kreeg iets wat op grote plakken kroepoek leek

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!!

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk en stond netjes op het afgesproken tijdstip klaar!

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

het was heerlijk! Zoals altijd.

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd👍👍👍

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker. Kom al jaren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg goed zoals we gewend zijn. Hier komen we terug.

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi maar enigszins eentonig van smaak (hadden een heel diverse bestelling gedaan)

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd bereid aanpassingen te doen op basis van mijn dieet en fijne porties voor een goede prijs. Vriendelijk personeel en heerlijk eten

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect , bestelling gedaan, tijd doorgegeven voor het ophalen en het stond klaar, gaan we zeker vaker doen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed, snel en vriendelijk personeel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Onze Franse gasten vonden het heerlijk, en wij ook

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd en vriendelijk

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd....heerlijk gegeten en zeer vriendelijk personeel!

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles stond precies op tijd klaar en thuis hebben we ervan gesmult

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten weer zo als gebruikelijk weer prima. Online bestelling een hele goede oplossing Geen rij binnen lopen bestelling ophalen en via een andere uitgang weg. prachtig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer erg lekker! toppie!

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en iedereen is echt vriendelijk😊 Ik ben er nu 2 keer geweest maar blijf er terug komen zeker weten..

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond klaar op de aangeven tijd. Eten was heerlijk.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed en lekker! Wel lang op de nesteling moeten wachten terwijl we een tijd hadden agfesproken

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Maand menu was heel lekker, online besteld eten was precies op bestelde tijd klaar.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

grote porties, goede kwaliteit en erg lekker

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was prima geregeld hij stond al klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker makkelijk online bestellen. Duidelijke menukaart. Tijd invullen en bestelling ophalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit, lekker eten, goed van temperatuur. Zeer smakelijk

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Prettige service. Maaltijd smaakte uitstekend.

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi. Smelt op de tong. Echt smullen en genieten!

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit. Via internet besteld. Eenvoudig en goed te doen.

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en meer als genoeg.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen gaat eenvoudig en het eten stond netjes op de afgesproken tijd klaar. Altijd vriendelijke medewerkers en goede service!

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer heerlijk

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers, voldoende en zorgvuldig verpakt !

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima gerechten en service

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed, alleen de satesaus viel qua smaak tegen. Het eten was keurig op tijd klaar. Ik had besteld om het om19.40 uur op te halen en het was ook tipt op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en op de afgesproken tijd klaar

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed van smaak, netjes op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super snel, online besteld. Erg netjes geregeld ivm corona. En het eten was heerlijk. Zo lekker heb ik nog nooit Chinees gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, prima op tijd geleverd en erg vriendelijk personeel

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles stond keurig op tijd klaar. De kwaliteit / smaak was,zoals vanouds, prima. Volgende keer weer.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was iets later klaar dan afgesproken. Ik had kroepoek besteld, die is niet geleverd. Er zaten wel inktvisringetjes bij de bestelling die ik niet besteld had. Die waren behoorlijk stevig gefrituurd en daardoor vrij hard en droog. De rest van het eten was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel en snel geholpen. Stond zo met eten weer buiten. TOP!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect georganiseerd, zeer smakelijk eten en goede kwaliteit, zoals we al gewend waren van dit restaurant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten, zoals gewoonlijk. Bestellen via de site is een fijne aanvulling.

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers, smakelijk en prima verpakt

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals we gewend waren goede kwaliteit en het eten was heerlijk warm. Vriendelijk personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende kwaliteit. Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd prima kwaliteit eten en vriendelijk personeel

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker eten, wel wat aan de prijzige kant.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk en mooi op tijd