Beoordelingen van Restaurant De Chinese Muur Warnsveld

Recente recensies van Restaurant De Chinese Muur Warnsveld

5 sterren na 154 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Goed eten en een goed systeem werkt perfect

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij bestellen regelmatig telefonisch bij U en doen dat dan kort van te voren. Nu online bestteld ca. 3 uur van te voren. Of het hieraan ligt weet ik niet maar het eten was niet erg warm, terwijl we 5 minuten voor de afgesproken ttijd bij U binnen waren om het op te halen. Ook ontbrak het door ons bestelde kroepoek voor €2,60. We zijn beter gewend van U.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk, maar helaas niet erg warm meer, we hadden on line besteld en hebben het opgehaald op afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed en snel geregeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat het vlees, rundvlees, te vochtig op de opengesneden loempia wordt gedaan. Daardoor wordt het krokante van de loempia weg. Het vlees naast de loempia leggen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten,

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Hartstikke lekker en staat klaar als je vooraf besteld op het afgesproken tijdstip. Super! We komen zeker terug.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

heerlijk eten, goed verpakt en warm . alleen de nasi al: die is zó al lekker. en weer met de echte sambal-van-oma.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker, zou iets meer met groente mogen doen. Babi ketjap Aanrader!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijk eten.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en keurig op tijd

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch geregeld. Goede site makkelijk te bestellen. En eten was heerlijk

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De saté was goed heet qua temperatuur, de bami en nasi vielen een beetje tegen daarin. de kip met groenten uit het maandmenu vonden wij wat flauw, had wat meer smaak mogen hebben

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Klantvriendelijk , afhalen verloopt soepel en gerechten zijn zeer smakelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, keurig op tijd klaar en vriendelijke bediening

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Betreffende de bestelling 1e Kerstdag het volgende. 1x Voordeel combi (+Met Bami, +Met Mihoen). Dit menu werd geleverd met Nasi i.p.v. Bami! Niet correct dus. 2x Edame besteld maar dit ontbrak bij de bestelling! Dus niet toegevoegd, wel betaald!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig, smaakvol en op tijd.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Aanrader

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Kerst menu, goede hoeveelheid, heerlijk van smaak en voor elk wat wils. Geschikt voor 3 personen. Echt een aanrader heerlijk

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten, zoals altijd. Alleen Bami i.p.v. Nasi gekregen. Ook lekker trouwens

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Loempia's prima Nasi zou zijn met 4 saté maar was er maar één en daarbij een hard stuk kip met dunne rode saus. Niet fijn

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, grote hoeveelheid!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom top. Heerljke gerechten en de hele bestelling precies op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De loempia met 1 stok saté was niet lekker. Alles was erg soppig vanwege de warmte en het dichte kartonnen bakje. Ik heb het niet opgegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en prima geregeld via internet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is altijd goed, op de afgesproken tijd staat het eten keurig voor je klaar. Vriendelijk personeel.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De loempia was super en de rest van de bestelling was ook heerlijk. Wij komen gauw weer terug😄

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het besteld was van goede kwaliteit, sushi’s en loempia’s waren heerlijk van smaak, alles goed verpakt en stond op tijd klaar.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, heerlijk gegetenen extra saté en koeloeyok

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was op tijd klaar vriendelijk ontvangen was goed warm en lekker

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Handig online bestellen en heel lekker

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goede chinees .heerlijk eten . Aanrader

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Chinese rijsttafel besteld. Smaakte prima. Wisten alleenrecht wat we aten omdat er geen beschrijving bij zit. Mijn advies: doe er een a-4 bij met foto’s en namen van de gerechten.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Afsproken tijdstip stond alles alklaar, was goed verpakt bij thuiskomst hoefde het niet weer warm gemaakt te worden. Goed gegeten .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit. Eten stond precies op de afgesproken tijd klaar. En vriendelijke mensen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Geen

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend eten en snel klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Tja het was niet echt geweldig. Sushirijst soms hard. Avocado keihard en vis niet fris van kleur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Stond netjes klaar op afgesproken tijd. Eten was prima. Iedereen droeg mondkapjes en looproute netjes aan gegeven.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer goed en lekker

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond netjes op tijd klaar. Afhalen prima corona proef, fijne doorloop. Eten was heerlijk. Wij gaan er zeker vaker bestellen.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk voordeelmenu!! Lekker sushi samen met het maandmenu. Het was echt weer genieten met het hele gezin.

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling via de website was niet doorgekomen, beter even bellen dus!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi miste er twee met garnaal. Verder prima kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit eten en uitgebreid assortiment. Goede organisatie om coronaproof je bestelling af te halen en hele goede service zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten! Onze favoriete Chinees!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was mooi op tijd klaar! Goed warm en echt heeeerlijk! Echt een aanrader. Wij gaan zeker vaker bestellen

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten. Duidelijke site. Heel gebruiksvriendelijk

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk, als vanouds!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld, met bestellen online en het (coronaproof) afhalen. Héél vriendelijk personeel. We hadden 2 sushiboxen, het was erg lekker en de sushi zat in een mooie plastic schaal. Als je wat afhaalt en het ziet er ook leuk uit is dat echt een meerwaarde. Fijn en lekker gegeten dus!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Alleen de bami was koud, voor de test was het weer prima

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit, helaas bami gekregen in plasts van de bestelde nasi, kwam daarr thuis achter. Maarr iedereen kan eens een fout maken.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, goede hoeveelheid.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling van Nasi Goreng Speciaal met 4 satestokjes, zat er maar eentje in en een stukje kip. De nasi was magertjes , geen vlees en geen groente, leek gewoon rijst te zijn. Ik kom niet meer terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service. Tijd klopte precies met genoemd afhaalmoment. .

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was niet erg warm toen ik thuis kwam. Had voor 16.40 uur besteld om op te halen, had het idee dat het al een poosje klaar stond.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel praktisch om online te kunnen bestellen en betalen. D.m.v. een tijd af te spreken kun je het dan ook afhalen en meteen weer weg. Goed geregeld daar ter plaatse. Eten altijd weer goed van kwaliteit.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Als vanouds! Voortreffelijk. Deze keer een paar losse specialiteiten van de kaart. Prima en smaakvol!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Vlot en vriendelijk geholpen,duidelijke begeleiding omtrent corona maatregelen!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en goed geregeld veilig Corona proof afhalen .

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Onze bestelling stond klaar op de tijd die we hadden aangegeven. Het is een fijn Chinees restaurant; het eten wordt perfect bereid en smaakt heerlijk. Ik kom hier al jaren en heb nog nooit klachten gehad. En online bestellen werkt dus ook heel goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Via internet besteld jammer dat je niet kan aan geven voor welke dag/ datum Verder was het weer voortreffelijk hadden het maand menu!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

gewoon erg lekker!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

bestelling online goede oplossing Zoals gebruikelijk was het eten lekker en van goede kwaliteit

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ging perfect ,via internet de bestelling, alles volgens afspraak en het was heerlijk.als vanouds.bedankt,, sterkte in deze corona tijd.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

2 heerlijk gevulde loempia's maar een bak met gare groente prut wat gado gado moest voorstellen. Beschamend. Ook nasi niet zoals anders. Smakeloos

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker vers, goed van smaak. Voldeed helemaal aan de verwachtingen: een aanrader!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

het eten ziet er verzorgd uit en online bestellen ging goed het eten stond al klaar

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar en altijd overheerlijk eten!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

geen

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een lekkere sushi!!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon maandmenu van twee tientjes. Twee dagen heerlijk van gegeten.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker en klaar op de afgesproken tijd. We hadden echter aangegeven dat er geen champignons in de gerechten mochten zitten en toch zaten die erin. Contact opgenomen met het restaurant en na uitgebreide excuses werd er meegedacht naar een goede oplossing. heel netjes !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De gebakkenbananen waren droog en niet gaar. De rest was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten. Mooie combi tussen chinees en shusi. Snel geholpen en gezellige sfeer aan de balie. Wordt goed omgegaan met corona regels

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld via internet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Nette afhandeling van de internet-bestelling. Daarna heerlijk thuis gegeten!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was netjes op tijd klaar en smaakte prima.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service, goed eten!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede service, top geregeld qua corona routing m.b.t het afhalen. Heerlijke rijsttafel met goede porties en veel verschillende gerechten en het meest belangrijk erg lekker. Voor herhaling vatbaar

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle service en heerlijk eten.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eenvoudig te bestellen, staat klaar op afgesproken tijdstip en mooie gerechten

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij vonden de Babi pangang erg waterig en heel flauw, we zijn anders gewend bij jullie. We hadden extra kroepoek er bij besteld die zat er helaas niet bij . Hopen een volgende keer op beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle service na online bestelling. Was lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het smaakte voortreffelijk!! Echter hebben we niet de volledige bestelling gekregen, de kroepoek is niet meegegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bijna alles was weer heerlijk alleen was de loempia ongelofelijk vet. Er lag echt een hele bodem vol olie in de doos en dit zijn we absoluut net gewend van jullie. Volgende keer beter hoop ik

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd constante goede kwaliteit en vriendelijk personeel! Een aanrader!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten!

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel, goede veiligheidsmaatregelen bij afhalen, vriendelijk, ruim voldoende hoeveelheid en goed van smaak

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld en betaald. Eten stond al klaar. Super makkelijk en vlotte service. Ga zeker weten vaker online bestellen! Eten zelf is goed, maar dat wist ik al

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had gebakken banaan besteld maar kreeg iets wat op grote plakken kroepoek leek

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!!

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk en stond netjes op het afgesproken tijdstip klaar!

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

het was heerlijk! Zoals altijd.

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd👍👍👍

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker. Kom al jaren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg goed zoals we gewend zijn. Hier komen we terug.

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi maar enigszins eentonig van smaak (hadden een heel diverse bestelling gedaan)

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd bereid aanpassingen te doen op basis van mijn dieet en fijne porties voor een goede prijs. Vriendelijk personeel en heerlijk eten

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect , bestelling gedaan, tijd doorgegeven voor het ophalen en het stond klaar, gaan we zeker vaker doen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed, snel en vriendelijk personeel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Onze Franse gasten vonden het heerlijk, en wij ook

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd en vriendelijk

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd....heerlijk gegeten en zeer vriendelijk personeel!

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles stond precies op tijd klaar en thuis hebben we ervan gesmult

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten weer zo als gebruikelijk weer prima. Online bestelling een hele goede oplossing Geen rij binnen lopen bestelling ophalen en via een andere uitgang weg. prachtig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer erg lekker! toppie!

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en iedereen is echt vriendelijk😊 Ik ben er nu 2 keer geweest maar blijf er terug komen zeker weten..

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond klaar op de aangeven tijd. Eten was heerlijk.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed en lekker! Wel lang op de nesteling moeten wachten terwijl we een tijd hadden agfesproken

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Maand menu was heel lekker, online besteld eten was precies op bestelde tijd klaar.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

grote porties, goede kwaliteit en erg lekker

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was prima geregeld hij stond al klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker makkelijk online bestellen. Duidelijke menukaart. Tijd invullen en bestelling ophalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit, lekker eten, goed van temperatuur. Zeer smakelijk

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Prettige service. Maaltijd smaakte uitstekend.

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi. Smelt op de tong. Echt smullen en genieten!

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit. Via internet besteld. Eenvoudig en goed te doen.

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en meer als genoeg.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen gaat eenvoudig en het eten stond netjes op de afgesproken tijd klaar. Altijd vriendelijke medewerkers en goede service!

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer heerlijk

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers, voldoende en zorgvuldig verpakt !

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima gerechten en service

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed, alleen de satesaus viel qua smaak tegen. Het eten was keurig op tijd klaar. Ik had besteld om het om19.40 uur op te halen en het was ook tipt op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en op de afgesproken tijd klaar

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed van smaak, netjes op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super snel, online besteld. Erg netjes geregeld ivm corona. En het eten was heerlijk. Zo lekker heb ik nog nooit Chinees gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, prima op tijd geleverd en erg vriendelijk personeel

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles stond keurig op tijd klaar. De kwaliteit / smaak was,zoals vanouds, prima. Volgende keer weer.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was iets later klaar dan afgesproken. Ik had kroepoek besteld, die is niet geleverd. Er zaten wel inktvisringetjes bij de bestelling die ik niet besteld had. Die waren behoorlijk stevig gefrituurd en daardoor vrij hard en droog. De rest van het eten was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel en snel geholpen. Stond zo met eten weer buiten. TOP!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect georganiseerd, zeer smakelijk eten en goede kwaliteit, zoals we al gewend waren van dit restaurant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten, zoals gewoonlijk. Bestellen via de site is een fijne aanvulling.

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers, smakelijk en prima verpakt

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals we gewend waren goede kwaliteit en het eten was heerlijk warm. Vriendelijk personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende kwaliteit. Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd prima kwaliteit eten en vriendelijk personeel

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker eten, wel wat aan de prijzige kant.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk en mooi op tijd