Beoordelingen van Restaurant De Chinese Muur Warnsveld

Recente recensies van Restaurant De Chinese Muur Warnsveld

5 sterren na 249 reviews

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Smaakte weer goed!!

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Organisatie perfect! Kwaliteit voedsel slecht. Reepjes eend erg hard en waarschijnlijk meerdere keren verhit. , danwel gegaard in pan met olie. Volstrekte teleurstelling aan tafel. Grootste deel in afval emmer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk eten, via de website besteld en keurig op de aangegeven tijd klaar.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Top! Heerlijk eten, vers en rijk van smaak!

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bij de bestelling was een loempia met satestokje. Doordat de satesaus over de loempia zat, was deze niet knapperig en viel uit elkaar bij het uithalen van de doos. Tip: satesaus er apart bij serveren. De loempia blijft knapperig en ieder kan naar eigen smaak de saus toevoegen. Verder was hetgeen we besteld hadden lekker, hoor.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfect op tijd en erg smakelijk.

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Meer dan uitstekend! Kinderen zijn dol op sushi.. Met zorg bereid en altijd tijd voor een praatje.

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten lauw, en de saus van de babi pangang waterig!

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat een aardige mensen! En: het eten was super lekker!! Heerlijke rijk gevulde bami, lekkere kip en de sushi ook super. Netjes en schoon in het restaurant. Top.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld bestelling online en afhalen. Wat belangrijker is het was erg lekker

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Als je online besteld hebt, heb je ook al betaald. Het is onlogisch om je dan langs de kassa te sturen. Een online bestelling zou je zo moeten kunnen afhalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk genoten van jullie specialiteiten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

eten prima, alleen te koud bij afhaling al

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk en op tijd klaar. Jammer dat Ajax maar met 1-0 won.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

goed eten, malse kip in de kip met champignons, stevige kip op de satéstok, goed verpakt en warm bij thuiskomst.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De bestelling heb ik gisteren geplaatst met als afhaaltijd 17.30 uur. Ik kreeg een bevestiging voor 16.40 uur. Hierover heb ik gebeld. De dame gaf aan het aan te passen en te regelen dat de afhaaltijd 17.30 uur zou worden. Bij thuiskomst bleek het eten al goeddeels afgekoeld te zijn. De toezegging om het te regelen heeft ertoe geleid dat de het eten om 16.40 uur klaar was en al klaarstond voor mij. Maar ja, tussen 16.40 en 17.30 uur zit een behoorlijke tijd. Jammer, wij hadden ons op warm eten verheugd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super service en heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten is heel erg lekker en snel klaar. Alleen wel jammer dat de mee-bestelde kroepoek er (weer) niet bij zat...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super verse en lekkere sushi. En altijd een goede service!

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk, lekker gegeten.

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Op afgesproken tijd klaar en heerlijk van smaak. Deze service voor afhalen mag van mij ook na corona blijven.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling op tijd klaar en goed verzorgd en heeft zoals altijd weer gord gesmaakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer heerlijk. Vers, warm en niet te vergeten lekker en prima op tijd klaar had online besteld echt ideaal!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Jammer we hadden pangsit besteld deze was erg vet, gevuld met chau Chew Het is een vooraf wat knapperig moet zijn met een balletje vlees. Mihoen was karig gevuld met kipfilet. Te weinig saus voor de bestelde sushi, wel lekker vers. Loempia was goed het rundvlees was vet wat erop lag. Met vriendelijke groet Rob

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had het eten online besteld en ik hoefde bij het ophalen maar heel kort te wachten. We hebben heerlijk gegeten, alleen zaten er in de Foe yong hai resten van eierschalen, dat vonden we minder. Verder was het prima!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar en het was weer heerlijk.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten. Staat op tijd klaar na bestellen. Extra kroepek. Een minpuntje, wij vinden de mihoen te zout.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten is echt geweldig hier.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd keurig op tijd, een lollie voor de kinderen en vooral heerlijk eten.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Smaakte prima.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima, gegeten Bestelling was precies op tijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Gaat prima via internet. Bestelling staat klaar op afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was niet goed warm meer. Heb het idee dat het te lang klaar stond voor afhaal, dat terwijl ik al 10 min. Vroeger dan afgesproken kwam halen. Jammer.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De loempia's en sate waren weer heerlijk!!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. We hebben alleen geen kroepoek ontvangen

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!!!

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit, gied van smaak en vriendelijk personeel

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker, en op de bestelde tijd klaar voor afhalen. Het was niet superwarm, maar dat was andere keren ook prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Korte wachttijd en het eten is heerlijk warm bij thuiskomst

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was fantastisch!!! Het eten was bij thuiskomst nog lekker warm. We gaan zeker vaker bestellen. Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Gister sushi besteld Was heerlijk vers Zullen zeker vaker bestellen

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

8 mrt 2020. Afhaalmenu voor 2 personen was heerlijk! Fijn dat er ditmaal iets meer saus bij de babipangang zat. Mijn kids hoefden geen ruzie erom te maken dit keer 😉

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Elke keer weer top hoor!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, precies op tijd klaar. Geen te grote portie. Wel een beetje afgekoeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten afgehaald. In een woord fantastisch. En heerlijk warm. Onze complimenten.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestellingen was compleet en meer dan genoeg voor twee personen, dat was goed. Echter vond ik het eten wat flauw, zat niet zoveel smaak aan, en ik had na een half uurtje weer honger ondanks dat ik toch aardig vol zat na het eten. Totaal cijfer 6,5.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Snel, eenvoudig in bestellen en heel veel voor drie personen.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals gebruikelijk was de bestelling in orde even als de kwaliteit Ik ben nog steeds goed te spreken over het online bestellen en afhalen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

heerlijke bowl, fijne sushi. Champignonsoep was ook heerlijk

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Snelle en vriendelijke service, echter was het eten niet zo warm meer (na een ritje van 5 minuten naar huis).

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, was voortreffelijk.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestellen en betalen gaat simpel. Bij afhalen stond mijn bestelling klaar en was warm en lekker, super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Verkeerde samenstelling van de bestelling meegekregen. En een tweetal bakjes vd bestelling (lauw). Is al een keer eerder gebeurt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit uitstekend, op ingeplande tijdstip was het eten ook gereed. Jammer dat i.p.v. de doorgegeven twee nasi, 1 nasi en 1 bami meegegeven is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

lekker eten goed warm en netjes op tijd klaar

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Maandmenu gegeten. Heerlijk en prima verzorgd.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer geweldig lekker. We hebben er samen van genoten.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit: goed Helaas was al het eten "lauw" bij thuiskomst (5min rijden)

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben loempia's besteld. Ze waren werkelijke erg lekker. Wachttijd op zaterdag was kort. Geweldig dat jullie in deze tijd de afhaalservice aanbieden. We hopen dat jullie deze moeilijke tijd goed doorkomen! Hartelijk dank en veel doorzettingsvermogen en een opgewekt humeur toegewenst!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het personeel is altijd even vriendelijk, het eten is op tijd klaar en heerlijk. En er wordt rekening gehouden met mijn dieetwensen. Toprestaurant!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Voldoet aan de verwachtingen; gemakkelijk bestellen, vlot afhalen en prima eten.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Stond al klaar op het afgesproken tijdstip, waardoor ik het zo kon afhalen en heel snel weer thuis was. Personeel was heel vriendelijk en dankbaar dat ik besteld had, ik voelde me erg welkom! Bestelling was goed warm, vers en super veel. Wij kunnen komende week nog een keertje genieten van het heerlijke maandmenu!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen is zeer goed stond klaar op het aangegeven tijdstip. Eten was zeer goed.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De bestelling klopte niet 2x bakje sate en vlees en geen bakje kou lu tuk en babi pangkan

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en ruime hoeveelheden. 4 sterren omdat Ma Po Tau Foe een beetje tegenviel, heel onuitgesproken smaak ten opzichte van wat wij gewend zijn van Ma Po Tau Foe. Volgende keer nemen wij graag een pittige sambal mee!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zou fijn zijn als je de keuze zou hebben om je eigen tasje mee te nemen. Dus niet automatisch de kosten voor een tasje. En waarom worden er handelingskosten gerekend ? Verder tevreden over het eten !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We vonden het allemaal heel lekker, maar bij de bami was het wel heel veel mie en weinig andere ingrediënten.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk weer prima! Hopelijk kunnen we snel ook weer in het restaurant plaatsnemen.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima eten, goede temperatuur en goede prijs-kwaliteit verhouding

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd...de beste chinees en sushi van de wijde omtrek.!!!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Even thuis een restaurantwaardig gerecht.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Fijn dat dit nog kan in coronatijd! Ook het online bestellen is super makkelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

perfect!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Duidelijke bestelsite,gemakkelijk bestellen en betalen. Ophalen geheel COVID-19 proof en heerlijk eten.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze keer een zeer lage beoordeling. Omdat wij een tijdje geleden van deze gerechten hadden genoten bestelden wij het vandaag opnieuw. Babi pangang spek met mihoen. Beide gerechten waren vreselijk zout en daardoor niet zo smakelijk als de eerste keer. Erg jammer! Bovendien was de mihoen niet warm. De garnalen en mini loempia’s waren gelukkig prima.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit zoals we gewend zijn 👍

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles volgens afspraak. Goede service.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De Foe yung hai is niet geleverd met het bestelde varkensvlees, we kregen alleen ei.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De Kola Yuk was gedeeltelijk zo hard gebakken dat zelfs het vlees binnenin donkerbruin en hard was geworden Erg jammer, zijn beter gewend van jullie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed eten voor je geld!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was harstikke prima!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was echt weer heerlijk..zoals altijd

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Het afhalen was, met betrekking tot de corona regels, perfect geregeld. Tot gauw!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel smakelijk en lekker vers allemaal. Goede service, snel geholpen! Een super restaurant! Als het kan komen we weer eten, nog gezelliger net zo lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd genieten van verse smaakvolle gerechten en dat al 25 jaar.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed eten en een goed systeem werkt perfect

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij bestellen regelmatig telefonisch bij U en doen dat dan kort van te voren. Nu online bestteld ca. 3 uur van te voren. Of het hieraan ligt weet ik niet maar het eten was niet erg warm, terwijl we 5 minuten voor de afgesproken ttijd bij U binnen waren om het op te halen. Ook ontbrak het door ons bestelde kroepoek voor €2,60. We zijn beter gewend van U.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk, maar helaas niet erg warm meer, we hadden on line besteld en hebben het opgehaald op afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed en snel geregeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat het vlees, rundvlees, te vochtig op de opengesneden loempia wordt gedaan. Daardoor wordt het krokante van de loempia weg. Het vlees naast de loempia leggen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten,

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Hartstikke lekker en staat klaar als je vooraf besteld op het afgesproken tijdstip. Super! We komen zeker terug.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

heerlijk eten, goed verpakt en warm . alleen de nasi al: die is zó al lekker. en weer met de echte sambal-van-oma.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker, zou iets meer met groente mogen doen. Babi ketjap Aanrader!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijk eten.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en keurig op tijd

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch geregeld. Goede site makkelijk te bestellen. En eten was heerlijk

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De saté was goed heet qua temperatuur, de bami en nasi vielen een beetje tegen daarin. de kip met groenten uit het maandmenu vonden wij wat flauw, had wat meer smaak mogen hebben

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Klantvriendelijk , afhalen verloopt soepel en gerechten zijn zeer smakelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, keurig op tijd klaar en vriendelijke bediening

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Betreffende de bestelling 1e Kerstdag het volgende. 1x Voordeel combi (+Met Bami, +Met Mihoen). Dit menu werd geleverd met Nasi i.p.v. Bami! Niet correct dus. 2x Edame besteld maar dit ontbrak bij de bestelling! Dus niet toegevoegd, wel betaald!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig, smaakvol en op tijd.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Aanrader

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Kerst menu, goede hoeveelheid, heerlijk van smaak en voor elk wat wils. Geschikt voor 3 personen. Echt een aanrader heerlijk

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten, zoals altijd. Alleen Bami i.p.v. Nasi gekregen. Ook lekker trouwens

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Loempia's prima Nasi zou zijn met 4 saté maar was er maar één en daarbij een hard stuk kip met dunne rode saus. Niet fijn

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, grote hoeveelheid!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom top. Heerljke gerechten en de hele bestelling precies op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De loempia met 1 stok saté was niet lekker. Alles was erg soppig vanwege de warmte en het dichte kartonnen bakje. Ik heb het niet opgegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en prima geregeld via internet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is altijd goed, op de afgesproken tijd staat het eten keurig voor je klaar. Vriendelijk personeel.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De loempia was super en de rest van de bestelling was ook heerlijk. Wij komen gauw weer terug😄

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het besteld was van goede kwaliteit, sushi’s en loempia’s waren heerlijk van smaak, alles goed verpakt en stond op tijd klaar.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, heerlijk gegetenen extra saté en koeloeyok

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was op tijd klaar vriendelijk ontvangen was goed warm en lekker

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Handig online bestellen en heel lekker

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goede chinees .heerlijk eten . Aanrader

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Chinese rijsttafel besteld. Smaakte prima. Wisten alleenrecht wat we aten omdat er geen beschrijving bij zit. Mijn advies: doe er een a-4 bij met foto’s en namen van de gerechten.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Afsproken tijdstip stond alles alklaar, was goed verpakt bij thuiskomst hoefde het niet weer warm gemaakt te worden. Goed gegeten .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit. Eten stond precies op de afgesproken tijd klaar. En vriendelijke mensen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Geen

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend eten en snel klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Tja het was niet echt geweldig. Sushirijst soms hard. Avocado keihard en vis niet fris van kleur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Stond netjes klaar op afgesproken tijd. Eten was prima. Iedereen droeg mondkapjes en looproute netjes aan gegeven.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer goed en lekker

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond netjes op tijd klaar. Afhalen prima corona proef, fijne doorloop. Eten was heerlijk. Wij gaan er zeker vaker bestellen.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk voordeelmenu!! Lekker sushi samen met het maandmenu. Het was echt weer genieten met het hele gezin.

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling via de website was niet doorgekomen, beter even bellen dus!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi miste er twee met garnaal. Verder prima kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit eten en uitgebreid assortiment. Goede organisatie om coronaproof je bestelling af te halen en hele goede service zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten! Onze favoriete Chinees!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was mooi op tijd klaar! Goed warm en echt heeeerlijk! Echt een aanrader. Wij gaan zeker vaker bestellen

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten. Duidelijke site. Heel gebruiksvriendelijk

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk, als vanouds!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld, met bestellen online en het (coronaproof) afhalen. Héél vriendelijk personeel. We hadden 2 sushiboxen, het was erg lekker en de sushi zat in een mooie plastic schaal. Als je wat afhaalt en het ziet er ook leuk uit is dat echt een meerwaarde. Fijn en lekker gegeten dus!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Alleen de bami was koud, voor de test was het weer prima

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit, helaas bami gekregen in plasts van de bestelde nasi, kwam daarr thuis achter. Maarr iedereen kan eens een fout maken.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, goede hoeveelheid.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling van Nasi Goreng Speciaal met 4 satestokjes, zat er maar eentje in en een stukje kip. De nasi was magertjes , geen vlees en geen groente, leek gewoon rijst te zijn. Ik kom niet meer terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service. Tijd klopte precies met genoemd afhaalmoment. .

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was niet erg warm toen ik thuis kwam. Had voor 16.40 uur besteld om op te halen, had het idee dat het al een poosje klaar stond.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel praktisch om online te kunnen bestellen en betalen. D.m.v. een tijd af te spreken kun je het dan ook afhalen en meteen weer weg. Goed geregeld daar ter plaatse. Eten altijd weer goed van kwaliteit.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Als vanouds! Voortreffelijk. Deze keer een paar losse specialiteiten van de kaart. Prima en smaakvol!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Vlot en vriendelijk geholpen,duidelijke begeleiding omtrent corona maatregelen!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en goed geregeld veilig Corona proof afhalen .

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Onze bestelling stond klaar op de tijd die we hadden aangegeven. Het is een fijn Chinees restaurant; het eten wordt perfect bereid en smaakt heerlijk. Ik kom hier al jaren en heb nog nooit klachten gehad. En online bestellen werkt dus ook heel goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Via internet besteld jammer dat je niet kan aan geven voor welke dag/ datum Verder was het weer voortreffelijk hadden het maand menu!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

gewoon erg lekker!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

bestelling online goede oplossing Zoals gebruikelijk was het eten lekker en van goede kwaliteit

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ging perfect ,via internet de bestelling, alles volgens afspraak en het was heerlijk.als vanouds.bedankt,, sterkte in deze corona tijd.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

2 heerlijk gevulde loempia's maar een bak met gare groente prut wat gado gado moest voorstellen. Beschamend. Ook nasi niet zoals anders. Smakeloos

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker vers, goed van smaak. Voldeed helemaal aan de verwachtingen: een aanrader!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

het eten ziet er verzorgd uit en online bestellen ging goed het eten stond al klaar

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar en altijd overheerlijk eten!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

geen

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een lekkere sushi!!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon maandmenu van twee tientjes. Twee dagen heerlijk van gegeten.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker en klaar op de afgesproken tijd. We hadden echter aangegeven dat er geen champignons in de gerechten mochten zitten en toch zaten die erin. Contact opgenomen met het restaurant en na uitgebreide excuses werd er meegedacht naar een goede oplossing. heel netjes !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De gebakkenbananen waren droog en niet gaar. De rest was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten. Mooie combi tussen chinees en shusi. Snel geholpen en gezellige sfeer aan de balie. Wordt goed omgegaan met corona regels

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld via internet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Nette afhandeling van de internet-bestelling. Daarna heerlijk thuis gegeten!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was netjes op tijd klaar en smaakte prima.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service, goed eten!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede service, top geregeld qua corona routing m.b.t het afhalen. Heerlijke rijsttafel met goede porties en veel verschillende gerechten en het meest belangrijk erg lekker. Voor herhaling vatbaar

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle service en heerlijk eten.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eenvoudig te bestellen, staat klaar op afgesproken tijdstip en mooie gerechten

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij vonden de Babi pangang erg waterig en heel flauw, we zijn anders gewend bij jullie. We hadden extra kroepoek er bij besteld die zat er helaas niet bij . Hopen een volgende keer op beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle service na online bestelling. Was lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het smaakte voortreffelijk!! Echter hebben we niet de volledige bestelling gekregen, de kroepoek is niet meegegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bijna alles was weer heerlijk alleen was de loempia ongelofelijk vet. Er lag echt een hele bodem vol olie in de doos en dit zijn we absoluut net gewend van jullie. Volgende keer beter hoop ik

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd constante goede kwaliteit en vriendelijk personeel! Een aanrader!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten!

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel, goede veiligheidsmaatregelen bij afhalen, vriendelijk, ruim voldoende hoeveelheid en goed van smaak

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld en betaald. Eten stond al klaar. Super makkelijk en vlotte service. Ga zeker weten vaker online bestellen! Eten zelf is goed, maar dat wist ik al

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had gebakken banaan besteld maar kreeg iets wat op grote plakken kroepoek leek

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!!

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk en stond netjes op het afgesproken tijdstip klaar!

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

het was heerlijk! Zoals altijd.

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd👍👍👍

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker. Kom al jaren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg goed zoals we gewend zijn. Hier komen we terug.

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi maar enigszins eentonig van smaak (hadden een heel diverse bestelling gedaan)

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd bereid aanpassingen te doen op basis van mijn dieet en fijne porties voor een goede prijs. Vriendelijk personeel en heerlijk eten

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect , bestelling gedaan, tijd doorgegeven voor het ophalen en het stond klaar, gaan we zeker vaker doen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed, snel en vriendelijk personeel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Onze Franse gasten vonden het heerlijk, en wij ook

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd en vriendelijk

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd....heerlijk gegeten en zeer vriendelijk personeel!

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles stond precies op tijd klaar en thuis hebben we ervan gesmult

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten weer zo als gebruikelijk weer prima. Online bestelling een hele goede oplossing Geen rij binnen lopen bestelling ophalen en via een andere uitgang weg. prachtig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer erg lekker! toppie!

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en iedereen is echt vriendelijk😊 Ik ben er nu 2 keer geweest maar blijf er terug komen zeker weten..

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond klaar op de aangeven tijd. Eten was heerlijk.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed en lekker! Wel lang op de nesteling moeten wachten terwijl we een tijd hadden agfesproken

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Maand menu was heel lekker, online besteld eten was precies op bestelde tijd klaar.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

grote porties, goede kwaliteit en erg lekker

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was prima geregeld hij stond al klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker makkelijk online bestellen. Duidelijke menukaart. Tijd invullen en bestelling ophalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit, lekker eten, goed van temperatuur. Zeer smakelijk

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Prettige service. Maaltijd smaakte uitstekend.

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi. Smelt op de tong. Echt smullen en genieten!

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit. Via internet besteld. Eenvoudig en goed te doen.

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en meer als genoeg.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen gaat eenvoudig en het eten stond netjes op de afgesproken tijd klaar. Altijd vriendelijke medewerkers en goede service!

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer heerlijk

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers, voldoende en zorgvuldig verpakt !

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima gerechten en service

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed, alleen de satesaus viel qua smaak tegen. Het eten was keurig op tijd klaar. Ik had besteld om het om19.40 uur op te halen en het was ook tipt op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en op de afgesproken tijd klaar

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed van smaak, netjes op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super snel, online besteld. Erg netjes geregeld ivm corona. En het eten was heerlijk. Zo lekker heb ik nog nooit Chinees gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, prima op tijd geleverd en erg vriendelijk personeel

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles stond keurig op tijd klaar. De kwaliteit / smaak was,zoals vanouds, prima. Volgende keer weer.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was iets later klaar dan afgesproken. Ik had kroepoek besteld, die is niet geleverd. Er zaten wel inktvisringetjes bij de bestelling die ik niet besteld had. Die waren behoorlijk stevig gefrituurd en daardoor vrij hard en droog. De rest van het eten was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel en snel geholpen. Stond zo met eten weer buiten. TOP!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect georganiseerd, zeer smakelijk eten en goede kwaliteit, zoals we al gewend waren van dit restaurant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten, zoals gewoonlijk. Bestellen via de site is een fijne aanvulling.

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers, smakelijk en prima verpakt

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals we gewend waren goede kwaliteit en het eten was heerlijk warm. Vriendelijk personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende kwaliteit. Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd prima kwaliteit eten en vriendelijk personeel

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker eten, wel wat aan de prijzige kant.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk en mooi op tijd